071 403 3179

Voor al je vragen zijn wij beschikbaar!

Thuisadvies?

Maak vrijblijvend
een afspraak!

Een sta-op stoel van Baalbergen

Kwaliteit is de norm

Sta-op stoelen van Baalbergen moeten aan onze eigen, hoge normen voldoen. Voor ons betekend dat een goed (aanpasbaar) zitcomfort, stabiliteit bij het opstaan, betrouwbare levering, ondersteuning door onze geselecteerde fabrikanten en langdurige nalevering van onderdelen .
Voor u betekend dat: een zorgeloos gebruik van uw opsta stoel !

Uitvoeringen sta-op fauteuils

Sommige fauteuils zijn enkel en alleen als sta-op ontwikkeld. Meestal echter is het sta-op systeem een optie waarmee u een ‘gewone’ relaxfauteuil kunt aanvullen. Houdt u er dan rekening mee dat het mechanisme van een sta op stoel een totaal andere is. U kunt dus niet uw relaxstoel later alsnog aanpassen naar sta-op! Daarom adviseren wij bij twijfel altijd voor de toevoeging van het sta-op systeem te kiezen. U ziet daar niets van en hoeft het pas te gebruiken indien nodig. Zo bent u op de toekomst voorbereid.

Er zijn diverse keuzemogelijkheden voor uw sta-op stoel.

-vast of draaibaar.
Een vaste sta-op fauteuil staat met 4 pootjes stabiel op de vloer. Het geeft een wat klassiekere uitstraling. Mensen die hiervoor kiezen willen een robuuste stoel die er zoveel mogelijk uitziet als een ‘gewone’ stoel. Wanneer u de fauteuil draaibaar kiest geeft dit direct een wat modernere look, en natuurlijk extra flexibiliteit. De voet van een draaibare sta op stoel is zo ontworpen dat de fauteuil niet omvalt als u hem uitklapt. Bij gebruik van de sta-op functie blokkeert het draaisysteem. Wel zo veilig! En dat dunne pootje waar hij op draait is écht stevig genoeg!

Vaste uitvoering draaistoel

-handbediening of elektrisch.
Een handbediende opsta stoel bestaat niet! U krijgt altijd standaard elektrische bediening. Vaak is er keuze uit één motor, twee motoren en zelfs drie of meer. Hiermee vergroot u de flexibiliteit bij het kiezen van de juiste zithouding. De motoren werken op een lage spanning dus absoluut 100% veilig.

-Overige opties.
Met talloze opties kun u de sta-op fauteuil nog verder optuigen. We noemen bijvoorbeeld een (elektrisch) verstelbare hoofdsteun, wijzigen van zithoogte of -diepte en een lendensteun. Voor een elektrische sta-op stoel kan een accu heel handig zijn. Daarmee kan de stoel overal in de kamer staan en bewegen zónder netsnoer. Ook wel zo veilig wanneer u slecht ter been bent: u wilt toch niet struikelen over een elektrisch snoer.
Ook goed om nog apart te noemen is de optie hartbalans: dit houdt in dat de fauteuil dusdanig kantelt dat de onderbenen extra hoog liggen om op dezelfde hoogte als het hart te komen. Dit bevordert de bloeddoorstroming en geeft meer rust.

Keuze van de bekleding

De keuze voor de bekleding van uw sta op stoel bepaald ook het comfort en gebruiksgemak. Kiest u voor stof dan voelt dat wat warmer en zachter aan. Stof kan wat kwetsbaar zijn en gevoelig voor vervuiling. Met een stofprotectie behandeling kunt u het onderhoud van een stoffen opsta fauteuil wat praktischer maken.

Leer daarentegen zal wat koeler en steviger aanvoelen. De meeste leersoorten zijn erg slijtvast en vragen minder onderhoud.

Zowel stof als leer is er in eindeloos veel soorten en kleuren. Wij kunnen u als relaxfauteuil specialist hier uiteraard alles over vertellen!

Prijsvoordeel bij Baalbergen

Baalbergen geeft u altijd een scherpe aanbieding. Daar hoeft u niet voor te onderhandelen. Wilt u vergelijken? U krijgt altijd eerst een offerte dus die kunt u naast een alternatief houden.

Baalbergen werkt door het concept ‘thuisbezoek’ tegen lage kosten. Een duur winkelpand ontbreekt immers en daar plukt u de vruchten van!

Tot slot: sta-op stoelen vallen onder het lage btw tarief (9%). Dit btw-voordeel berekenen wij door in onze prijzen die daardoor voor u beduidend lager worden. Lang niet alle aanbieders doen dit, en daarmee wordt uw aankoop dan zomaar honderden euro’s te duur!