071 403 3179

Voor al je vragen zijn wij beschikbaar!

Thuisadvies?

Maak vrijblijvend
een afspraak!

Onze fauteuil aanbiedingen

Kwaliteit zonder concessie

Ook onze relaxfauteuil en sta-op fauteuil aanbiedingen voldoen aan onze eigen, hoge normen. Voor ons betekend dat een goed (aanpasbaar) zitcomfort, betrouwbare levering, ondersteuning door onze geselecteerde fabrikanten en langdurige nalevering van onderdelen.

Sommige aanbiedingen zijn éénmalige uitverkoop modellen: uitvoering en kleur zijn niet te wijzigen. Deze zijn gebruikt als test stoel en zien er nog ‘zo goed als nieuw’ uit. Ze zijn ook direct leverbaar. U krijgt op deze fauteuils uiteraard dezelfde garantie als op een nieuwe.

De overige relax fauteuil aanbiedingen geven tijdelijk extra voordeel op een geselecteerd model. Deze kunt u nog helemaal aanpassen aan uw wensen en heeft dus wel een standaard levertijd.

Onze aanbiedingen komen altijd uit de bestaande collectie en zijn niet speciaal ingekocht om u iets goedkopers te kunnen bieden.
Voor u betekend dat dus nog steeds: een zorgeloos gebruik van uw relaxstoel !

Thuis beoordelen

Alle aanbiedingen, ook de éénmalige uitverkoop stoelen kunnen bij u thuis uitgeprobeerd worden. Maak een afspraak en vertel ons welk model u op het oog heeft. Zo weet u zeker dat u de juiste uitvoering in huis haalt.

Prijsvoordeel

Baalbergen geeft u altijd een scherpe aanbieding. Daar hoeft u niet voor te onderhandelen. De éénmalige uitverkoop heeft een extra lage prijs. Dat betekend niet dat zo nog maar weinig waard zijn! Deze zijn door onszelf gebruikt, en ‘zo goed als nieuw’. Maar er kunnen lichte gebruikssporen zichtbaar zijn. U krijgt echter altijd een 100% goed werkende stoel. Wilt u vergelijken? U krijgt altijd eerst een offerte dus die kunt u naast een alternatief houden.

Baalbergen werkt door het concept ‘thuisbezoek’ tegen lage kosten. Een duur winkelpand ontbreekt immers en daar plukt u de vruchten van!