Agenda exposities

 

 

Wint u de Baalbergen aanmoedigingsprijs 2018?

 

Sinds 1971 organiseert Baalbergen exposities in haar pand aan de Ambachtsweg in Katwijk. Inmiddels hebben meer dan 250 kunstenaars daar hun werk kunnen tentoonstellen.

Vaak ging het om ervaren (semi-)professionele kunstenaars die hun strepen al verdiend hebben. Het blijft echter belangrijk om ook getalenteerde, startende kunstenaars een podium te bieden voor hun werk.

Daarom heeft Baalbergen Katwijk in 2017 de 'Baalbergen Aanmoedigingsprijs' voor startende kunstenaars ingesteld. Deze prijs is in 2017 gewonnen door Lisette Hogewoning die inmiddels regionale bekendheid heeft verworven met haar collages van onder meer Amy Winehouse.

Ook in 2018 zullen startende kunstenaars een podium krijgen bij Baalbergen. Maakt u schilderijen, etsen, beeldhouwwerk, foto’s, tekeningen, quilts of werkt u in andere kunstvormen? Bent u een startende kunstenaar en verbonden met deze regio? Wilt u uw werk voorleggen aan een professionele jury? Wilt u exposeren in een professionele omgeving?

Meld u dan voor 1 juli aan om deel te nemen aan de Baalbergen Aanmoedigingsprijs. U kunt zich aanmelden door foto’s van vier verschillende werken te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De deskundige jury zal zich vervolgens over uw werk buigen en de meest getalenteerde aanmelders uitnodigen voor een gezamenlijke expositie. Deze zal vanaf september te zien zijn bij Baalbergen Katwijk. De uiteindelijke winnaar ontvangt een oorkonde, een geldbedrag van € 250,- én de kans om met eigen werk een complete expositie samen te stellen.

Actie!

 

 

Exposities

 
 
Baalbergen Katwijk
Ambachtsweg 13
2222 AH  Katwijk
Telnr. 071-4033179
Kvknr.: 59799048


Openingstijden


Maandag gesloten

Dinsdag t/m Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur